Mijn Bibliotheek

Laden...

Nieuwe loot aan ZINiN-stam

Theatercolleges, inloopspreekuren, cursussen en workshops

BreinreisMunneke

ZINiN kondigt vol trots een nieuw concept aan; BreinReis! BreinReis is de nieuwe loot aan de ZINiN-stam, die u nog niet kende. Met BreinReis wil ZINiN u meenemen op het pad van nieuwe kennis, inzichten en ervaringen. Het project heeft een breed aanbod van theatercolleges, inloopspreekuren, cursussen en workshops om u zelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Het doel van BreinReis is op een leuke manier wijzer te worden en zo uw kennis te verbreden. ZINiN nodigt iedereen uit om deze reis met hen aan te gaan!

Veranderende rol bibliotheek

BreinReis is mede dankzij de veranderende rol van de bibliotheek ontstaan. Bij de bibliotheek is het accent van de boeken uitleenfunctie steeds meer verschoven naar een educatieve en informerende functie van mensen, waarbij ook de amusementsfactor een rol gaat spelen. Na de start van het project kan men een keuze maken uit een ruim aanbod om het eigen brein aan te scherpen. Deze bijeenkomsten worden gehouden op verschillende locaties zoals De Smidse, de ZINiN Bibliotheken, het ZINiN Theater en de theaterfoyer.

BreinreisSusan

De bijeenkomsten zijn divers. Een voorbeeld hiervan is de ‘18 minuten man’ die u binnen 18 minuten meeneemt naar de wereld van wetenschap geschiedenis en cultuur. Daarnaast biedt ZINiN ook cursussen aan zoals fotografie, robotica of programmeren. We gaan diverse inloopspreekuren houden, waar u terecht kunt met al uw vragen. Denk hierbij aan inloopspreekuren voor belastingaangifte, reizen met het openbaarvervoer (OV), WhatsApp en solliciteren. Ten slotte is er ook online een aanbod van cursussen, die voor bibliotheek-leden gratis te volgen zijn.

Benieuwd geworden?

Bent u benieuwd geworden naar de programmering van BreinReis? Kijk dan op www.zinin.com of op www.zininbibliotheek.nl voor het complete aanbod. Ook kunt u hier direct kaarten reserveren! Daarnaast kunt u ook reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.