Resultaten 1 - 10 van 36
Taalcafé

Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan op vrijdag naar het gratis Taalcafé, een gezellige bijeenkomst waarin je samen met anderen de Nederlandse taal kunt oefenen. Elke vrijdag, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen.

Informatiepunt Digitale Overheid

Inloopspreekuur

Heb je vragen over de overheid? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Iedere dinsdag van 10.00-12.00 uur kun je binnenlopen bij het Informatie Digitale Overheid in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en de hulp is gratis.

Openbaar Vervoer inloopspreekuur

De wereld van het openbaar vervoer verandert snel en dus kan het lastig zijn om wegwijs te worden als u niet regelmatig met bus of trein reist. Je kunt met al jouw vragen over het OV terecht op het inloopspreekuur OV.

ZINiN Peutermiddag op 4 februari

In het kader van de Nationale Voorleesdagen organiseert de ZINiN bibliotheek Nijverdal op 4 februari een peutermiddag. Het belooft een dolle en gezellige boel te worden rondom het boek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feest’.

Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid inloopspreekuur

Heb je vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kun je op dit inloopspreekuur terecht bij Ria Ruiter van het arbeids-juridisch adviesbureau RuiterAdvies.

Digitaal inloopspreekuur

Tijdens het Digitaal Inloopspreekuur kun je terecht met allerlei vragen over je iPad, smartphone, tablet en laptop. Onze docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt zorgen ervoor dat je het maximale uit je apparaat kunt halen.

Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid inloopspreekuur

Heb je vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kun je op dit inloopspreekuur terecht bij Ria Ruiter van het arbeids-juridisch adviesbureau RuiterAdvies.

Financiën inloopspreekuur

Heb je financiële problemen, betalingsachterstanden of schulden? Kom naar de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal waar elke laatste donderdag van de maand het Financiën inloopspreekuur wordt gehouden.

Huur- en zorgtoeslag inloopmoment

Heb je vragen over huur- en/of zorgtoeslag of heb je hulp nodig bij het aanvragen? Iedere laatste vrijdag van de maand kan je gratis en zonder afspraak terecht bij het Huur- en Zorgtoeslag inloopmoment.