Resultaten 1 - 10 van 76
Cursus Klik & Tik: De Basis

Wil je graag meer met de computer doen, de weg vinden op het internet, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is deze gratis cursus ‘Klik & Tik: De basis’ iets voor jou!

We beginnen bij het begin en dan gaan we stap voor stap verder. Je leert in deze cursus om te gaan met de computer, een e-mail sturen en je gaat het internet op. 

Cursus Digisterker

In deze gratis cursus Digisterker leer je stap voor stap hoe je handig en veilig informatie kunt vinden en hoe je digitaal je persoonlijke zaken bij de overheid regelt. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: hoe vraag je een DigiD aan en hoe gebruik je die? Hoe werkt de website van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst?

Taalcafé

Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan op vrijdag naar het gratis Taalcafé, een gezellige bijeenkomst waarin je samen met anderen de Nederlandse taal kunt oefenen. 

Informatiepunt Digitale Overheid

Inloopspreekuur

Heb je vragen over de overheid? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Iedere dinsdag van 10.00-12.00 uur kun je binnenlopen bij het Informatie Digitale Overheid in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en de hulp is gratis.

BoekStart Voorleesuurtje

Kom samen met je peuter genieten van het BoekStart voorleesuurtje. Elke woensdagochtend om 10:00 uur in de ZINiN bibliotheek in Nijverdal. (m.u.v. de schoolvakanties)

Openbaar Vervoer inloopspreekuur

Het openbaar vervoert kent veel voordelen, zeker voor senioren. Het is een veilige en prettige manier van reizen. Maar hoe gaat het OV in zijn werk? Hoe werkt bijvoorbeeld de OV-chipkaart en hoe kom je op een goede manier van A naar B?

Online sollicitatiespreekuur

Activiteit werk en inkomen

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk? Neem dan deel aan het gratis online sollicitatiespreekuur. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

Leeftechnologie

Probeerservice

Vanaf maandag 3 oktober 2022 is er in de ZINiN bibliotheek in Nijverdal een mini-expositie van (slimme) technologische producten: Leef technologie. Het gaat hier om technologie voor in huis die bijdragen aan comfort, gemak en veiligheid in huis. Ook is er de mogelijkheid om daadwerkelijk deze technologische producten in de bibliotheek uit te proberen.

Film: 'Danish Collector'

Delacroix to Gaugain

Lange tijd was niemand geïnteresseerd in de kunst van het Impressionisme. Exhibition On Screen vertelt het fascinerende verhaal van de Deense kunstverzamelaar en oprichter van het Ordrupgaard Art Museum, Wilhelm Hansen. 

Digitaal inloopspreekuur

Tijdens het Digitaal Inloopspreekuur kun je terecht met allerlei vragen over je iPad, smartphone, tablet en laptop. Onze docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt zorgen ervoor dat je het maximale uit je apparaat kunt halen.