Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 5 van 5
Maak je eigen robot-hand

Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Je maakt hierbij gebruik van o.a. dik papier en gekleurde rietjes.

Maak een elekronische wenskaart

Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maakt je eigen wenskaart met een speciale elektronische boodschap. Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de wenskaart toesturen?

CoderDojo+ Schaduwlamp

Schaduwlamp

Tijdens deze Dojo ontwerp je een eigen schaduwlamp met behulp van het programma Inkscape. Na het downloaden van de sjablonen maak jein Inkscape een eigen ontwerp voor de buitenkant van de lamp. Wil je een sterretjes, hartjes of bloemetjes lamp? Alles kan!

CoderDojo+ 3D ontwerpen

3D ontwerpen

Deze middag ga je je eigen 3D ontwerp maken. Dit kan bijvoorbeeld een ring, een sleutelhanger of fotolijstje zijn. We gebruiken het softwareprogramma Blender. Met dit gratis softwareprogramma maak je een ontwerp die in 6 verschilllende kleuren geprint kan worden.

CoderDojo

programmeren en coderen

Deze middagen staat spelenderwijs leren programmeren en coderen centraal. Ga je een spel maken in Scratch? Of een eigen website of app maken? Er zijn ook opdrachten om met Phyton of in html te leren programmeren. Natuurlijk staan onze Ozobots ook weer klaar om mee te spelen en te programmeren.

Helaas blijven onze deuren voorlopig gesloten. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Kijk voor meer informatie en de tijden elders op onze website. Ook de online bieb is geopend voor ebooks en luisterboeken!