Resultaten 1 - 5 van 5
Maakplaats: Hologrammen

Een hologram is een 3D-beeld dat vanuit een plat vlak wordt geprojecteerd. Als je er nog nooit een hebt gezien is het echt fascinerend. Je kijkt je ogen uit! Hoe doe je dat nou? Ontdek het in onze workshop 'Hologrammen maken'!

Maakplaats: Hologrammen

Een hologram is een 3D-beeld dat vanuit een plat vlak wordt geprojecteerd. Als je er nog nooit een hebt gezien is het echt fascinerend. Je kijkt je ogen uit! Hoe doe je dat nou? Je leert het in onze workshop!

Nederland Leest

Het zwijgen van Maria Zachea

Nederland Leest: Het zwijgen van Maria Zachea

 

Het zwijgen van Maria Zachea is een moderne klassieker waarin op fascinerende wijze een twintigste-eeuwse familiegeschiedenis wordt ontvouwd die naadloos aansluit op het thema Kleine geschiedenis, grote verhalen. Elke familie heeft zijn verhalen. In Het zwijgen van Maria Zachea vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie.

 

High Tech: Ontwerp-Print-Eet

Kinderen ontwerpen een eigen afbeelding, figuur of vorm en printen deze daarna met eetbaar glazuur op koekjes. Maak kennis met deze printtechniek, bewonder het resultaat en ….smullen maar! (6-9 jaar)

 

High Tech: Ontwerp-Print-Eet

Kinderen ontwerpen een eigen afbeelding, figuur of vorm en printen deze daarna met eetbaar glazuur op koekjes. Maak kennis met deze printtechniek, bewonder het resultaat en ….smullen maar!  (9-14)