Resultaten 1 - 10 van 99
Taalcafé

Voor iedereen die Nederlands als tweede taal leert.

Wil je graag beter Nederlands spreken? Kom naar het Taalcafé, waar je samen met anderen de Nederlandse taal kan oefenen.

Dag van de wetenschap

De Sterrenwacht Hellendoorn presenteert, in samenwerking met ZINiN BreinReis, TETEM Enschede, ETC Almelo en ‘Science on Tour’ van de Universiteit Twente, een dag vol astronomie, techniek en wetenschap.

Kinderboekenweekspektakel 'Bij mij thuis'

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek! Dat laten we bij de ZINiN Bibliotheek niet aan ons voorbij gaan. Wees daarom welkom op het Kinderboekenweekspektakel op zaterdag 7 oktober van 11.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Nijverdal!  Het Kinderboekenweekspektakel is hét grootste feestje voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd die van verhalen houden. 

Nederlandse Taalles

VluchtelingenWerk geeft op de maandagochtend taallessen in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. De groepslessen worden gegeven door vrijwillige deskundige taaldocenten. Wil je de Nederlandse taal graag beter leren lezen, schrijven en/of spreken, dan ben je hier aan het juiste adres!  

Informatiepunt Digitale Overheid

Wil je beter leren om je digitale zaken met de overheid goed te regelen? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Digitaal inloopspreekuur

Heb je vragen over je computer of laptop? Kom je er niet uit met je smartphone of tablet? Geen paniek! Kom naar het Digitaal inloopspreekuur. Onze deskundige vrijwilligers helpen je graag verder.

BoekStart Voorleesuurtje

Kom met je peuter genieten van het BoekStart voorleesuurtje. Elke woensdagochtend om 10.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.