Resultaten 1 - 10 van 30
Fotograferen met je Smartphone

Hoe komt je nou van een simpel kiekje tot een foto met het ‘wauw effect’. We doen het allemaal: onze herinneringen vastleggen op de gevoelige plaat. Vakanties, de kinderen, sport, natuur en feestjes. Met de workshop Smartphone haal je het maximale uit de camera van je telefoon en ga je gegarandeerd mooiere foto’s maken. Fotograaf Mike Rikken deelt al zijn tips & tricks! Deze workshop is geschikt voor iedereen!

OV inloopspreekuur

De wereld van het openbaar vervoer verandert snel en dus kan het lastig zijn om wegwijs te worden als u niet regelmatig met bus of trein reist. U kunt met al uw vragen over het OV terecht op het inloopspreekuur OV.

Solliciteren inloopspreekuur

Bij het zoeken naar een nieuwe baan komt veel kijken. Hoe zorgt u dat uw CV opvalt en dat u daardoor uitgekozen wordt voor een sollicitatiegesprek?

Lezing Stine Jensen

Stine Jensen is een veelzijdige vrouw. Zij houdt zicht bezig met oosterse filosofie en zij is schrijver en programmamaker. Haar kinderboek ‘Lieve Stine, weet jij het?’ werd bekroond met een zilveren griffel en ze schreef de boeken ‘Go East’ en ‘Goeroes’.

Stine onderzoekt  hoe mensen zichzelf definiëren in de hedendaagse cultuur. Deze avond spreekt zij over mindfulness en spiritualiteit. Beleef het mee met Stine Jensen en duik in de wereld van de mens!

Digitaal inloopspreekuur

Docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt staan dit najaar weer voor u klaar in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal tijdens de digitale inloopspreekuren. U kunt dan met al uw vragen terecht over uw iPad, Tablet, mobiele telefoon en laptop. Hierdoor haalt u het maximale uit uw apparaat!

Beschilder je eigen wandbord

Kom samen met je (groot) ouders jullie eigen porseleinen bord beschilderen! Super hip voor aan de muur in je slaapkamer. En leuk om te doen.

Arbeidsrecht inloopspreekuur

Heeft u vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kunt u op dit inloopspreekuur terecht bij Ria Ruiter.

CoderDojo

Het coderen en daarmee ‘logisch denken’ wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Bij CoderDojo’s in de bibliotheek kunnen kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar dit spelenderwijs leren en ontdekken. Ga je een eigen website of app maken? Of maak je een spel in Scratch? 

Lezing Van Gogh & Japan

Vandaag de vierde en laatste film in de serie ‘Exhibition on Screen’ met in de hoofdrol Vincent van Gogh. “Ik benijd de Japanners” schreef Van Gogh aan zijn broer Theo. In de tentoonstelling waarop deze film is gebaseerd ,‘Van Gogh en Japan’ in het Van Gogh Museum in Amsterdam, is te zien waarom. Hoewel Vincent van Gogh nooit in Japan is geweest, heeft het land een grootse invloed op hem en zijn kunst gehad. Na de film is er een lezing in de ZINiN Bibliotheek door de 18 Minuten Man Wouter Blacquière over Van Gogh. Hij heeft zich verdiept in het leven van deze schilder en zijn Japanse periode.

Digitaal inloopspreekuur

Docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt staan dit najaar weer voor u klaar in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal tijdens de digitale inloopspreekuren. U kunt dan met al uw vragen terecht over uw iPad, Tablet, mobiele telefoon en laptop. Hierdoor haalt u het maximale uit uw apparaat!

In verband met de maatregelen rondom Corona zijn onze bibliotheekvestigingen en Tourist Info gesloten tot 6 april. Alle activiteiten zijn geannuleerd. Wij hopen op uw begrip. Toch genieten van een boek? Denk aan de luisterbieb app of onze ebooks. Nijverdal is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur.