Resultaten 1 - 10 van 56
Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid inloopspreekuur

Heb je vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kun je op dit inloopspreekuur terecht bij Ria Ruiter van het arbeids-juridisch adviesbureau RuiterAdvies.

Taalcafé

Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan op vrijdag naar het gratis Taalcafé, een gezellige bijeenkomst waarin je samen met anderen de Nederlandse taal kunt oefenen. Elke vrijdag, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen.

Nederlandse Taalles

VluchtelingenWerk geeft op de maandagochtend taallessen in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. De groepslessen worden gegeven door vrijwillige deskundige taaldocenten. Wil je de Nederlandse taal graag beter leren lezen, schrijven en/of spreken, dan ben je hier aan het juiste adres!  

Informatiepunt Digitale Overheid

Wil je beter leren om je digitale zaken met de overheid goed te regelen? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Workshop: Beter in Beeld

Werk en inkomen

Online afspraken, ze zijn aan de orde van de dag. Vergaderingen, trainingen, maar ook sollicitatiegesprekken vinden nu online plaats. Hoe presenteer je jezelf online? Laat je zien wat je wilt laten zien? Je gaat er mee aan de slag in de training: Beter in Beeld. Uiteraard online! 

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Word wijzer van afwijzingen

Werk en inkomen

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over omgaan met afwijzingen. 

CoderDojo (7-17 jaar)

Het coderen en daarmee ‘logisch denken’ wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Bij de CoderDojo’s in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar dit spelenderwijs leren en ontdekken.

Ervaar het Openbaar Vervoer

Ga mee op proefreis!

Wilt u ervaring opdoen met het reizen met het OV? Ga dan onder begeleiding van ervaren OV-ambassadeurs mee op een proefreis. Samen met een groepje leeftijdsgenoten krijgt u  uitleg over het reizen met de OV-chipkaart en reist u met de trein en de bus.

JobOn training: Kom in actie en bereik je doel

Werk en inkomen

Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training aan de slag gaan. Door te weten wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.  

Informatiepunt Digitale Overheid

Wil je beter leren om je digitale zaken met de overheid goed te regelen? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.