Resultaten 1 - 10 van 32
Digitaal inloopspreekuur

Docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt staan dit najaar weer voor je klaar in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal tijdens de digitale inloopspreekuren. Je kunt dan met al je vragen terecht over je iPad, Tablet, mobiele telefoon en laptop. Hierdoor haal je het maximale uit uw apparaat!

Arbeidsrecht inloopspreekuur

Heb je vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kun je op dit inloopspreekuur terecht bij Ria Ruiter.

Informatieavond Notaris

kom meer te weten over erfenissen, huwelijkse voorwaarden, enz.

Heb je ineens te maken met een testament of wil je met je partner een samenlevingscontract op laten stellen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Kom dan naar de lezing van notaris Dinand ter Braak om je te laten voorlichten. Het is gratis, wel graag even vooraf aanmelden.

Inloopmoment belastingtoeslag

Inloopmoment belastingtoeslag

Inloopmoment voor huur- en zorgtoeslag. Je kunt hier zonder afspraak terecht met vragen over huur- en zorgtoeslag. Belastingvrijwilligers van stichting De Welle helpen je bij het beantwoorden van deze vragen.

18 Minuten Man

Waar komt ongelijkheid vandaan

Succes is een kwestie van geluk hebben.

Waarom zijn de paden van ontwikkeling zo anders gelopen op alle zeven verschillende continenten? Waarom hebben de Europeanen de Indianen, Afrikanen en Aboriginals verslagen en niet andersom?

OV inloopspreekuur

De wereld van het openbaar vervoer verandert snel en dus kan het lastig zijn om wegwijs te worden als u niet regelmatig met bus of trein reist. Je kunt met al jouw vragen over het OV terecht op het inloopspreekuur OV.

Workshop Muziekvideo

Hoe kun je een muziekvideo maken van de geluiden om je heen? Om daarachter te komen, kun je meedoen aan de workshop Muziekvideo. Je gaat je eerst in het ritme en andere onderdelen van muziek verdiepen. Maar voordat je dat doet, moet je je afvragen welke geluiden er om je heen zijn en wat voor soorten geluid dat zijn. En hoe kun je die geluiden tot een muziekvideo monteren?

Solliciteren inloopspreekuur

Bij het zoeken naar een nieuwe baan komt veel kijken. Hoe zorgt u dat uw CV opvalt en dat u daardoor uitgekozen wordt voor een sollicitatiegesprek?

The great composers: In search of Haydn

vrolijk, opwindend, informatief en toegankelijk

In deze adembenemende film over de componist Joseph Haydn wordt het werk van deze grote meester in een nieuw daglicht gesteld. Hij leefde aan het eind van de barokperiode tot de invasie van Napoleon in Wenen en overleefde zijn vriend Mozart. Hij componeerde meer dan 100 symfonieën, 64 kwartetten, 16 opera’s, 52 pianosonates en de oratoria ‘The Creation’ en The Seasons’.

Webinar samen sociaal online

Wat doet je kind online?

Wat doet je kind online? In hoeverre is er sprake van balans? Hoe sociaal zijn sociale media eigenlijk? Waar leg je de grens voor online of offline contact en hoe praat je met je kind over media? En welke media kun je daarvoor gebruiken.