Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

  • De bibliotheek besteedt zorg aan het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Het is echter mogelijk dat de informatie toch niet volledig of actueel en foutloos is. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
  • De bibliotheek kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade als gevolg van het gebruik van de aangeboden informatie.
  • Evenmin is zij verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden waar door de bibliotheek naar wordt verwezen of waartoe (via link) toegang wordt geboden.
  • De bibliotheek kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.
In verband met de maatregelen rondom Corona zijn onze bibliotheekvestigingen en Tourist Info gesloten tot 6 april. Alle activiteiten zijn geannuleerd. Wij hopen op uw begrip. Toch genieten van een boek? Denk aan de luisterbieb app of onze ebooks. Nijverdal is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur.