Resultaten 1 - 8 van 8

De ZINiN Bibliotheken zijn weer open volgens de reguliere openingstijden. (Daarlerveen blijft gesloten op dinsdag) Iedereen is ook weer welkom om een krantje of een tijdschrift te komen lezen onder het genot van een kopje koffie! Ook mag er weer gebruik gemaakt worden van computers en werkplekken! Wel  weer met inachtneming van de 1 1/2 meter afstand.

Er kan weer gestemd worden van 10 t/m 16 mei op de beste jeugdboeken van vorig jaar.
Welke dat worden: dat bepaal jij. Samen met alle kinderen van Nederland ben jij de Kinderjury!

Stem hier op je favoriete boek!

Toeslagen
Maandelijks kan men tevens hulp krijgen voor het aanvragen van belastingtoeslagen zoals huur- of zorgtoeslag. Helaas is ook dit nu niet fysiek mogelijk maar men kan op 19 februari, 28 mei en 25 juni tussen 09.00 – 09.30 uur bellen met de belastingconsulenten van De Welle. Deze vrijwilligers zijn te bereiken op 06 – 18203669.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Posthuma, 06-28211059,

De ZINiN Bibliotheek is uitgeroepen tot best presterende bibliotheek van Nederland in het jaar 2020. Dat maakte bibliotheekgoeroe Mark Deckers van Rijnbrink, ondersteuner en adviseur van de Nederlandse bibliotheken gisteren bekend.
Jaarlijks stelt hij een lijst samen waarin hij vier aspecten van alle Nederlandse bibliotheken beoordeelt.Het gaat dan om het aantal uitleningen per lid, het aantal bezoekers per inwoners en het aantal activiteiten per duizend inwoners. Op alle fronten scoorde ZINiN goed.

Door de verscherpte coronamaatregelen zijn onze digitale, OV en belasting spreekuren voorlopig geannuleerd. Wij hopen op uw begrip.

In plaats van de OV spreekuren kun je gebruik maken van hun telefonisch spreekuur, dat zij vanaf nu ingesteld hebben. Deze is van dinsdag tot en met vrijdag en 10.00 - 12.00 uur. Het telefoonnummer is: 038 303 70 10

Lekker online lezen én andere dingen om te doen

Ook al is de Bibliotheek nu tijdelijk gesloten, dat betekent niet dat je niet bij ons terecht kunt! We zetten hier alle online mogelijkheden voor je op een rijtje.