Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 4 van 4

Vanaf 1 juli gelden weer onze reguliere openingstijden. Nijverdal en Hellendoorn blijven gewoon geopend in de vakantieperiode. De bibliotheken Haarle, Daarlerveen en Daarle zijn in de vakantieperiode 1 dag minder geopend.

  •  Haarle is gesloten op de woensdagen 22 juli en 29 juli
  •  Daarlerveen is gesloten op de maandagen 20 en 27 juli en 3 augustus
  •  Daarle is gesloten op de maandagen 20 en 27 juli en 3 augustus

Wij wensen iedereen een zonnige en ontspannen vakantie toe met veel leesplezier!

 

 

Lekker online lezen én andere dingen om te doen

 

Ook al is de Bibliotheek nu tijdelijk gesloten, dat betekent niet dat je niet bij ons terecht kunt! We zetten hier alle online mogelijkheden voor je op een rijtje.

De bibliotheken buiten Overijssel hebben hun aanvraagtarieven verhoogd. Wij zien ons daarom genoodzaakt ook onze tarieven m.i.v. 1 januari 2020 aan te passen.

De kosten voor het aanvragen van materiaal dat niet uit Overijssel komt gaat van € 3,50 naar € 5,-- per aanvraag.

Het aanvragen van materialen binnen Overijssel blijft gratis.

Vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android gelanceerd. 

In de App Store en Google Play vind je de app onder de naam ‘E-books’. De vernieuwde app bieden we aan als update van de huidige versie. Dit wil dus zeggen dat je de huidige app kunt  updaten om de vernieuwde te gaan gebruiken. Na deze update moet je alleen wel weer even opnieuw inloggen

Functionaliteiten

De vernieuwde app heeft praktisch dezelfde functionaliteiten als de huidige app, maar is wel iets uitgebreid. Wat nieuw is in deze app, is de dag-nachtstand, een update die is uitgevoerd nadat hier enorm veel vraag naar was. Verder kun je vanaf nu ook ePUB3-bestanden lezen, waardoor het lezen op een e-reader nog fijner en gebruiksvriendelijker is geworden. Ook kunnen er nog meer boeken worden toegevoegd nu het mogelijk is om dit bestandstype te lezen. 

Vragen en verwijzingen

Op de website van de online Bibliotheek werken we de veelgestelde vragen over de vernieuwde e-booksapp continu bij, zie: www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice. 
De vernieuwde app is te downloaden in de App Store en in Google Play