Resultaten 1 - 9 van 9

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? U kunt hiervoor een beroep doen op de Belastingservice van De Welle. In maart en april zijn er weer zittingen voor het doen van de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting 2020.

Onze bibliotheekdeuren blijven nog even gesloten. In elk geval tot en met dinsdag 20 april a.s. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Natuurlijk is de online bieb wel geopend voor ebooks en luisterboeken.

De ZINiN Bibliotheek is uitgeroepen tot best presterende bibliotheek van Nederland in het jaar 2020. Dat maakte bibliotheekgoeroe Mark Deckers van Rijnbrink, ondersteuner en adviseur van de Nederlandse bibliotheken gisteren bekend.
Jaarlijks stelt hij een lijst samen waarin hij vier aspecten van alle Nederlandse bibliotheken beoordeelt.Het gaat dan om het aantal uitleningen per lid, het aantal bezoekers per inwoners en het aantal activiteiten per duizend inwoners. Op alle fronten scoorde ZINiN goed.

Door de verscherpte coronamaatregelen zijn onze digitale, OV en belasting spreekuren voorlopig geannuleerd. Wij hopen op uw begrip.

In plaats van de OV spreekuren kun je gebruik maken van hun telefonisch spreekuur, dat zij vanaf nu ingesteld hebben. Deze is van dinsdag tot en met vrijdag en 10.00 - 12.00 uur. Het telefoonnummer is: 038 303 70 10

In verband met de aangescherpte corona maatregelen zijn de openingstijden voor ZINiN Bibliotheek Daarlerveen aangepast. Zij zijn voorlopig alleen geopend op maandag- en donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur en maandagavond van 18.30-20.00 uur.

ZINiN Taal daagt je uit: Wat heeft Corona met jou gedaan?
Doe mee aan de verhalenwedstrijd en schrijf een kort verhaal over deze bizarre tijden

Aarzel dan niet en doe mee aan de ZINiN Taal verhalenwedstrijd in de gemeente Hellendoorn en gooi uw frustraties, belevenissen of verdriet van deze nieuwe werkelijkheid op papier.

Lekker online lezen én andere dingen om te doen

Ook al is de Bibliotheek nu tijdelijk gesloten, dat betekent niet dat je niet bij ons terecht kunt! We zetten hier alle online mogelijkheden voor je op een rijtje.

Helaas blijven onze deuren voorlopig gesloten. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Kijk voor meer informatie en de tijden elders op onze website. Ook de online bieb is geopend voor ebooks en luisterboeken!