Resultaten 1 - 4 van 4

De gemeente heeft ons helaas gevraagd te bezuinigen. Om een deel van die bezuiniging op te vangen zien wij ons genoodzaakt de openingstijden van 3 van onze filialen per 1 januari 2020 aan te passen.

-de ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn gaat sluiten op dinsdag

-de ZINiN Bibliotheek in Haarle gaat sluiten op donderdag

-de ZINiN Bibliotheek in Daarle gaat sluiten op vrijdag

De bibliotheken buiten Overijssel hebben hun aanvraagtarieven verhoogd. Wij zien ons daarom genoodzaakt ook onze tarieven m.i.v. 1 januari 2020 aan te passen.

De kosten voor het aanvragen van materiaal dat niet uit Overijssel komt gaat van € 3,50 naar € 5,-- per aanvraag.

Het aanvragen van materialen binnen Overijssel blijft gratis.

Vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android gelanceerd.

In de App Store en Google Play vind je de app onder de naam ‘E-books’. De vernieuwde app bieden we aan als update van de huidige versie. Dit wil dus zeggen dat je de huidige app kunt  updaten om de vernieuwde te gaan gebruiken. Na deze update moet je alleen wel weer even opnieuw inloggen

Functionaliteiten

De vernieuwde app heeft praktisch dezelfde functionaliteiten als de huidige app, maar is wel iets uitgebreid. Wat nieuw is in deze app, is de dag-nachtstand, een update die is uitgevoerd nadat hier enorm veel vraag naar was. Verder kun je vanaf nu ook ePUB3-bestanden lezen, waardoor het lezen op een e-reader nog fijner en gebruiksvriendelijker is geworden. Ook kunnen er nog meer boeken worden toegevoegd nu het mogelijk is om dit bestandstype te lezen.

Vragen en verwijzingen

Op de website van de online Bibliotheek werken we de veelgestelde vragen over de vernieuwde e-booksapp continu bij, zie: www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice.
De vernieuwde app is te downloaden in de App Store en in Google Play

BreinReis is de nieuwe loot aan de ZINiN-stam, die u nog niet kende. Met BreinReis wil ZINiN u meenemen op het pad van nieuwe kennis, inzichten en ervaringen. Het project heeft een breed aanbod van theatercolleges, inloopspreekuren, cursussen en workshops om u zelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Het doel van BreinReis is op een leuke manier wijzer te worden en zo uw kennis te verbreden. ZINiN nodigt iedereen uit om deze reis met hen aan te gaan!