Resultaten 1 - 9 van 9

Onze bibliotheekdeuren blijven nog even gesloten. In elk geval tot en met dinsdag 9 februari. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Natuurlijk is de online bieb wel geopend voor ebooks en luisterboeken.

Nog even de "spelregels" van de afhaalbieb op een rijtje:

Bij voorkeur melden voor de afhaalbieb via de mail (graag je pasnummer in de mail vermelden) en vermelden welk genre je graag leest  Wij zetten dan een tas met 5 boeken voor je klaar die je kan ophalen op een afgesproken tijdstip. De boeken lenen we alvast uit op je pas. Bellen (ledenpas bij de hand) kan ook.

Voor Nijverdal: Mailen naar  . Bellen kan op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur met nummer: 0548-613342.

Voor Hellendoorn: Mailen naar  . Bellen kan op maandag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur met nummer: 0548-654436.

Voor Daarle: Mailen naar . Bellen kan op maandagmiddag van 13.30 - 17.00 uur met nummer 0546-697392.

Voor Daarlerveen: Mailen naar  . Bellen kan op donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur met
nummer 0546-646086.

Voor Haarle: Mailen naar . Bellen kan op woensdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur met nummer 0548 - 595453.

De ZINiN Bibliotheek is uitgeroepen tot best presterende bibliotheek van Nederland in het jaar 2020. Dat maakte bibliotheekgoeroe Mark Deckers van Rijnbrink, ondersteuner en adviseur van de Nederlandse bibliotheken gisteren bekend.
Jaarlijks stelt hij een lijst samen waarin hij vier aspecten van alle Nederlandse bibliotheken beoordeelt.Het gaat dan om het aantal uitleningen per lid, het aantal bezoekers per inwoners en het aantal activiteiten per duizend inwoners. Op alle fronten scoorde ZINiN goed.

Door de verscherpte coronamaatregelen zijn onze digitale, OV en belasting spreekuren voorlopig geannuleerd. Wij hopen op uw begrip.

In plaats van de OV spreekuren kun je gebruik maken van hun telefonisch spreekuur, dat zij vanaf nu ingesteld hebben. Deze is van dinsdag tot en met vrijdag en 10.00 - 12.00 uur. Het telefoonnummer is: 038 303 70 10

In verband met de aangescherpte corona maatregelen zijn de openingstijden voor ZINiN Bibliotheek Daarlerveen aangepast. Zij zijn voorlopig alleen geopend op maandag- en donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur en maandagavond van 18.30-20.00 uur.

ZINiN Taal daagt je uit: Wat heeft Corona met jou gedaan?
Doe mee aan de verhalenwedstrijd en schrijf een kort verhaal over deze bizarre tijden

Aarzel dan niet en doe mee aan de ZINiN Taal verhalenwedstrijd in de gemeente Hellendoorn en gooi uw frustraties, belevenissen of verdriet van deze nieuwe werkelijkheid op papier.

De inloopspreekuren: Belastingtoeslag, Openbaar Vervoer, Solliciteren, Arbeidsrecht en het Digitale Spreekuur zijn er weer. Iedereen kan met vragen gatis terecht op een van deze spreekuren. Kijk voor meer informatie en alle data en tijden in onze agenda.

Lekker online lezen én andere dingen om te doen

Ook al is de Bibliotheek nu tijdelijk gesloten, dat betekent niet dat je niet bij ons terecht kunt! We zetten hier alle online mogelijkheden voor je op een rijtje.

Helaas blijven onze deuren voorlopig gesloten. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Kijk voor meer informatie en de tijden elders op onze website. Ook de online bieb is geopend voor ebooks en luisterboeken!