Resultaten 1 - 5 van 5

Onze vestigingen zijn in de vakantieperiode een aantal dagen gesloten. Hellendoorn op do. 25 augustus. Haarle op de woensdagen 31 augustus en 7 september. Daarlerveen is  de periode van    ma. 8 t/m zat. 20 augustus gesloten en Daarle op de woensdagen 10 en 17 augustus. Natuurlijk ben je van harte welkom in de vestiging Nijverdal die de gangbare openingstijden hanteert tijdens de zomervakantie.

Wij wensen iedereen een ontspannen vakantie toe.

Zaterdag 25 juni start de boekverkoop in de ZINiN Bibliotheken in Nijverdal en Hellendoorn. Haarle, Daarlerveen en Daarle starten op maandag 27 juni. U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom om voor een leuk prijsje een spannend, romantisch of informatief boek te scoren!

Heb je vragen over de overheid? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Iedere dinsdag van 10.00-12.00 uur kun je binnenlopen bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en de hulp is gratis. (In de vakantieperioden van 23 augustus t/m 13 september vervalt dit spreekuur.)