Resultaten 1 - 5 van 5

Vanwege het coronavirus is het vanaf zaterdag 6 november weer verplicht een mondkapje te dragen in al onze bibliotheekvestigingen. Iedereen kan met een mondkapje op zo binnenlopen. Er is nog  geen coronatoegangsbewijs nodig.

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Om deze te downloaden op je smartphone of op papier heb je wel je DIGID nodig. Deze video kan je verder helpen.

De ZINiN Bibliotheek is uitgeroepen tot best presterende bibliotheek van Nederland in het jaar 2020. Dat maakte bibliotheekgoeroe Mark Deckers van Rijnbrink, ondersteuner en adviseur van de Nederlandse bibliotheken gisteren bekend.
Jaarlijks stelt hij een lijst samen waarin hij vier aspecten van alle Nederlandse bibliotheken beoordeelt.Het gaat dan om het aantal uitleningen per lid, het aantal bezoekers per inwoners en het aantal activiteiten per duizend inwoners. Op alle fronten scoorde ZINiN goed.