Resultaten 1 - 8 van 8

Wist je al dat er a.s. vrijdag een Maakdag wordt georganiseerd bij ZINiN Bibliotheek Nijverdal? Dit is een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten - in de bibliotheek uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen.

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Om deze te downloaden op je smartphone of op papier heb je wel je DIGID nodig. Deze video kan je verder helpen.

Onze collega René Lueks gaat met welverdiend pensioen.

I.v.m. zijn afscheidsreceptie zijn alle ZINiN Bibliotheken op
woensdag 13 oktober vanaf 15.00 uur gesloten.
Bedankt voor uw begrip!

Zaterdag 11 september start de boekverkoop in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal op de tweede verdieping. De deuren gaan om 09.30 uur open. U bent van harte welkom om voor een leuk prijsje een spannend, romantisch of informatief boek te scoren!

De ZINiN Bibliotheek is uitgeroepen tot best presterende bibliotheek van Nederland in het jaar 2020. Dat maakte bibliotheekgoeroe Mark Deckers van Rijnbrink, ondersteuner en adviseur van de Nederlandse bibliotheken gisteren bekend.
Jaarlijks stelt hij een lijst samen waarin hij vier aspecten van alle Nederlandse bibliotheken beoordeelt.Het gaat dan om het aantal uitleningen per lid, het aantal bezoekers per inwoners en het aantal activiteiten per duizend inwoners. Op alle fronten scoorde ZINiN goed.

Lekker online lezen én andere dingen om te doen

Ook al is de Bibliotheek nu tijdelijk gesloten, dat betekent niet dat je niet bij ons terecht kunt! We zetten hier alle online mogelijkheden voor je op een rijtje.