Resultaten 1 - 4 van 4

Vanaf september is er voor alle kinderen van 4 tot en met 17 jaar BreinReis Junior. In dit boekje dat verspreid wordt aan alle basisschoolleerlingen en via de middelbare school vind je alle workshops en cursussen die ZINiN aanbiedt. Ook alle kennismakingslessen van kennismaken met Cultuur zijn hierin terug te vinden. De boekjes zijn verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen. Kom jij ook je talenten ontdekken?

Klik & Tik is een eenvoudige computercursus voor beginners.

De ZINiN Bibliotheek Nijverdal helpt daarmee.
Wij bieden ondersteuning met de cursus Klik & Tik. Deze cursus helpt je beter gebruik te  maken van de mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt 'downloaden'.

Klik & Tik bestaat uit drie delen:
• de basis (over: typen, klikken en websites bekijken)
• het internet op (over: e-mailen, downloaden en browsers)
• samen op het web (over: sociale netwerken, links en weblogs)

Klik en Tik: wordt dit najaar gegeven op: 3, 10, 17 en 24 oktober van 9.30 -11.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal.

Aanmelden kan telefonisch 0548-613342 (vragen naar René Lueks) of via de mail: of kom gewoon langs in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

Vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android gelanceerd.

In de App Store en Google Play vind je de app onder de naam ‘E-books’. De vernieuwde app bieden we aan als update van de huidige versie. Dit wil dus zeggen dat je de huidige app kunt  updaten om de vernieuwde te gaan gebruiken. Na deze update moet je alleen wel weer even opnieuw inloggen

Functionaliteiten

De vernieuwde app heeft praktisch dezelfde functionaliteiten als de huidige app, maar is wel iets uitgebreid. Wat nieuw is in deze app, is de dag-nachtstand, een update die is uitgevoerd nadat hier enorm veel vraag naar was. Verder kun je vanaf nu ook ePUB3-bestanden lezen, waardoor het lezen op een e-reader nog fijner en gebruiksvriendelijker is geworden. Ook kunnen er nog meer boeken worden toegevoegd nu het mogelijk is om dit bestandstype te lezen.

Vragen en verwijzingen

Op de website van de online Bibliotheek werken we de veelgestelde vragen over de vernieuwde e-booksapp continu bij, zie: www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice.
De vernieuwde app is te downloaden in de App Store en in Google Play

BreinReis is de nieuwe loot aan de ZINiN-stam, die u nog niet kende. Met BreinReis wil ZINiN u meenemen op het pad van nieuwe kennis, inzichten en ervaringen. Het project heeft een breed aanbod van theatercolleges, inloopspreekuren, cursussen en workshops om u zelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Het doel van BreinReis is op een leuke manier wijzer te worden en zo uw kennis te verbreden. ZINiN nodigt iedereen uit om deze reis met hen aan te gaan!