Bibliotheek aan Huis

Lees je graag maar ben je niet (meer) in staat om zelf naar de bibliotheek te komen? Dan is de Bibliotheek aan Huis iets voor jou.

De ZINiN Bibliotheek heeft je veel te bieden!

In de eerste plaats kunt u natuurlijk boeken lenen. Er zijn bijvoorbeeld avonturenromans, detectives, historische en familieromans, literatuur, hobby- en fotoboeken, boeken over de streek, reisverhalen. Maar je kunt ook tijdschriften, muziek en films lenen. Als je moeite hebt met het lezen van kleine letters, dan zijn de grootletterboeken en luisterboeken een uitkomst voor jou. Maar natuurlijk kun je ook tijdschriften lenen.

Bibliotheek aan Huis werkt heel eenvoudig!

Heb je jezelf aangemeld? Dan koppelen wij een vrijwilliger aan je. De vrijwilliger komt bij je lang om kennis te maken. Vervolgens geef jij aan wat je het liefst leest en wat jouw interessegebieden zijn. De vrijwilliger gaat naar de Bibliotheek en zoekt boeken of andere materialen uit, brengt ze bij je thuis en haalt ze daar ook weer op. Je betaalt voor deze service geen extra kosten, slechts de kosten van het lidmaatschap van de ZINiN Bibliotheek.

Ook als je door bijvoorbeeld een handicap of ziekte tijdelijk niet zelf naar de Bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van deze dienst.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van Bibliotheek aan Huis? Stuur ons een bericht via of telefonisch via 0548 – 613342