Bibliowijzer banner klein

Bibliowijzer in Hellendoorn

Hoe stimuleert u het leesplezier van uw leerlingen? Hoe helpt u ze mediawijs te maken? En welke kennis en boeken kunt u op school krijgen om uw onderwijs te ondersteunen?

Op Bibliowijzer Overijssel vindt u alles wat de bibliotheek voor u als leerkracht in het basisonderwijs kan betekenen.

Biebwijz.nl is onderwijsaanbod op maat en met alle producten en diensten van de bibliotheek die geschikt zijn voor gebruik in het primair onderwijs.

De producten en diensten voor de groepen 1 tot en met 8 zijn hierbij onderverdeeld in:

*taal en lezen - Kies uit één van de drie doorgaande leeslijnen of doe mee aan een leuk leesbevorderingsproject, zoals Leesvirus of de gedichtenwedstrijd voor groep 5 en 6.

*mediawijsheid - Maak kennis met de doorgaande leerlijn Mediawijsheid, kom met uw groep op bezoek in de bibliotheek of school uzelf bij in bijvoorbeeld veilig internetten.

*schoolmediatheek - Boekencollecties of wisselcollecties of een samen-lezen collectie; ontdek wat de bibliotheek allemaal in huis heeft voor uw school!

*cultuureducatie – Maak een keuze uit de cultureel erfgoedprojecten en ga daarbij op bezoek bij een museum in onze gemeente.

Voor meer informatie over alle producten en diensten voor het primair onderwijs kunt u contact opnemen met Jolande Broens.
E-mail: .