E-books downloaden bij De Bibliotheek

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen E-books

Lekker lezen, waar je ook bent

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je met jouw lidmaatschap ook e-books lenen.

• Keuze uit bijna 30.000 titels van romans, jeugdboeken tot en met spannende thrillers
  • Je kunt tot 10 titels tegelijk lenen
  • Uitleentermijn: 3 weken
  • Onbeperkt verlengen

Je leent e-books op de landelijke website Online Bibliotheek. Daarvoor maak je eenmalig een account aan met je pasnummer (beginnende met 54 of 254) en je wachtwoord. Na inloggen kun je beginnen met lenen.

Instructiefilmpjes

Er zijn handige instructiefilmpjes die je helpen bij het aanmaken van een account en het lenen en lezen van een e-book.

Wil je lezen op een e-reader? Klik hier

Wil je lezen op je tablet of smartphone? Klik hier

Meer hulp nodig?

Het kan best ingewikkeld zijn om te beginnen met e-books. Kom je er niet uit? Vraag hulp over de digitale Bibliotheek aan onze medewerkers, volg een workshop e-books of één van de vele computercursussen.

Tijdelijk telefonisch spreekuur

Heb je nog nooit digitaal gelezen, vind je het ingewikkeld of ben je vastgelopen? We helpen je graag verder.