Openingstijden zomerperiode

De zomervakantie staat voor de deur! Een periode om in de tuin, op het strand of aan het zwembad te genieten van een goed boek. Deze boeken kun je eenvoudig in één van onze vestigingen lenen.

Maar tijdens de zomerperiode gelden bij sommige vestigingen wel andere openingstijden. Hieronder vind je alle informatie over de openingstijden per vestiging in deze periode.

ZINiN Bibliotheek Daarle
De bibliotheek in Daarle is gesloten van maandag 12 augustus t/m 26 augustus.

ZINiN Bibliotheek Daarlerveen
De bibliotheek in Daarlerveen is gesloten van maandag 5 augustus t/m dinsdag 27 augustus.

ZINiN Bibliotheek Haarle
De bibliotheek in Haarle is gesloten van dinsdag 13 augustus t/m dinsdag 27 augustus.

ZINiN Bibliotheek Hellendoorn
De bibliotheek in Hellendoorn is gesloten op woensdag 7 augustus en van maandag 12 t/m maandag 26 augustus.

ZINiN Bibliotheek Nijverdal
De bibliotheek in Nijverdal is gesloten op de dinsdag- en donderdagavond van 13 t/m 27 augustus.

Kijk hier voor de actuele openingstijden!