De bibliotheek helpt met het vinden van de juiste baan

De bibliotheek  helpt met het vinden van de juiste baan

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit voorjaar 16 gratis online trainingen gegeven. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Online activiteiten

Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen maart en juni. Alle activiteiten zijn online, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen.

Activiteiten in maart

Online afspraken zijn aan de orde van de dag. Ook online solliciteren komt steeds vaker voor. De activiteiten in maart staan in het teken van hoe je ook via een beeldscherm een goede eerste indruk maakt. Zo vindt op vrijdag 11 maart de training ‘Beter in Beeld’ plaats, waarbij imagostylist Simone Tiehatten vertelt hoe je jezelf online goed kunt presenteren.

Geïnteresseerden kunnen de complete agenda hier vinden en zich hier ook aanmelden voor de activiteiten.

Een flyer met het complete aabod vind je hier. Wil je meer informatie en je aanmelden, ga dan naar onze agenda.