Nederland Leest 2021

Boek De Wandelaar cadeau!

Kom naar de ZINiN Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek De Wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau!

De wandelaar
Een Nederlander in Parijs krijgt bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

Eén boek, duizend gesprekken
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Het thema van Nederland Leest in 2021 is: Over de grens. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen.

Ga de wereld rond met zoekmachine Delpher of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt, of over een ander boek.

Campagne Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van de Stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema.

Nederland Leest 2021