De ZINiN bibliotheken zijn weer open!

De ZINiN Bibliotheken zijn weer open volgens de reguliere openingstijden. (Daarlerveen blijft gesloten op dinsdag) Iedereen is ook weer welkom om een krantje of een tijdschrift te komen lezen onder het genot van een kopje koffie! Ook mag er weer gebruik gemaakt worden van computers en werkplekken! Wel  weer met inachtneming van de 1 1/2 meter afstand.

Uiteraard zullen er bij een bezoek aan de ZINiN Bibliotheek wel enkele corona-maatregelen gelden. ZINiN is in ieder geval blij dat ze haar bezoekers weer kan verwelkomen.

Welke maatregelen gelden bij een bezoek aan de ZINiN Bibliotheek?
ZINiN is verheugd dat ze haar bezoekers weer kan welkom kan heten in de vestigingen. Uiteraard gelden er enkele corona-maatregelen voor een bezoek aan de ZINiN Bibliotheek.

• Het gebruik van een winkelmandje als toegangsitem is verplicht. Zijn deze op, dan is het maximum aantal toegestane personen bereikt.
  • Bij binnenkomst vindt er een gezondheidscheck plaats d.m.v. het stellen van enkele korte vragen.
  • De bezoekers wordt gevraagd een kort registratieformulier in te vullen bij binnenkomst.
  • Verder gelden de standaardregels m.b.t.: onderlinge afstand, desinfectie, mondkapjes en gezondheidsklachten.

Wanneer gaat welke ZINiN Bibliotheek weer open?
De ZINiN Bibliotheek vestigingen in Nijverdal, Hellendoorn en Daarlerveen gaan weer open vanaf donderdag 20 mei volgens de reguliere openingstijden. De ZINiN Bibliotheken in Haarle en Daarle openen de deuren weer op woensdag 26 mei. Alle vestigingen zijn dan weer open volgens de reguliere openingstijden, met een kleine uitzondering voor de vestiging in Daarlerveen dat op dinsdag voorlopig gesloten blijft.

Met de heropening van de bibliotheken komt de ‘Afhaalbieb’ bij de vestigingen per 20 mei te vervallen. Bezoekers zijn dan weer van harte welkom bij ZINiN voor het lenen of terugbrengen van materialen. Voor meer informatie over de maatregelen of openingstijden kan men kijken op de zininbibliotheek.nl.