Bibliotheek gesloten wel afhaalbieb

Bibliotheken gesloten en afhaalbieb open!

Helaas zijn al onze bibliohheekvestigingen gesloten tot en met dinsdag 20april a.s. We gaan door met de afhaalbieb. Bij voorkeur melden voor de afhaalbieb via de mail (graag je pasnummer in de mail vermelden) en vermelden welk genre je graag leest  Wij zetten dan een tas met 5 boeken voor je klaar die je kan ophalen op een afgesproken tijdstip. De boeken lenen we alvast uit op je pas. Bellen (ledenpas bij de hand) kan ook.  Heb je bericht gehad dat er reserveringen voor je binnengekomen zijn, dan kun je ook een afhaalafspraak maken.

Voor Nijverdal: Mailen naar  . Bellen kan op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur met nummer: 0548-613342

Voor Hellendoorn: Mailen naar  en bellen kan op maandag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur met nummer: 0548-654436

Voor Daarle: Mailen naar . Bellen kan op maandagmiddag van 13.30 - 17.00 uur met nummer 0546-697392

Voor Daarlerveen: Mailen naar . Bellen kan op donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur met
nummer 0546-646086

Voor Haarle: Mailen naar . Bellen kan op woensdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur met nummer 0548 - 595453

Onze activiteiten die in deze periode gepland staan, gaan niet door. Deelnemers die een kaartje gekocht hebben worden persoonlijk op de hoogte gesteld hoe dit verder afgehandeld wordt. De gratis activiteiten komen te vervallen zonder persoonlijk bericht.

De uitleentermijn van onze materialen zal automatisch verlengd worden totdat de bibliotheek weer open mag. Er worden dus over de periode dat de bibliotheek gesloten is geen boetes berekend.

Helaas blijven onze deuren voorlopig gesloten. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Kijk voor meer informatie en de tijden elders op onze website. Ook de online bieb is geopend voor ebooks en luisterboeken!