Nijverdal en Hellendoorn zijn open!!!

Hoera!!! De ZINiN Bibliotheken Nijverdal en Hellendoorn zijn weer open, wel met aangepaste openingstijden en een aantal veiligheidregels. De bibliotheken in Haarle, Daarlerveen en Daarle blijven voorlopig nog gesloten.

De bibliotheek Nijverdal is geopend van 09.30 tot 16.00 uur op: vrijdag 29 mei
                                                                                                            maandag 8 juni
                                                                                                            woensdag 3 en 10 juni
                                                                                                            vrijdag 5 en 12 juni

De bibliotheek Hellendoorn is geopend van 13.30 tot 17.00 uur op: woensdag 3 en 10 juni
                                                                                                                  maandag 8 juni

Vanaf 3 juni is het weer mogelijk om in de ZINiN Bibliotheken Nijverdal en Hellendoorn de krant te lezen, te kopiëren, te printen, te studeren e.d.  Dit met de inachtneming van de 1½ meter regel. Er mogen niet meer dan 30 bezoekers in het gebouw tegelijk aanwezig zijn.

Veiligheidsregels:

• desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • toegang is alleen mogelijk op vertoon van je bibliotheekpas.
  • kom alleen naar de bibiotheek of met maximaal 1 andere persoon uit je huishouden.
  • kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid.
  • de bibliotheek is alleen geopend voor het uitlenen van boeken.
  • je kunt alleen via de zelfbediening lenen.
  • boeken kun je terugbrengen en op de daarvoor bestemde plaats leggen. Deze moeten 72 uur in quarantaine, voordat wij ze weer mogen uitlenen.
  • je kunt niet komen werken, studeren, lezen, kopiëren, koffiedrinken, enz.
  • de toiletten, leestafels en pc's blijven gesloten.
  • er geldt een maximaal aantal klanten per vestiging. DIt is per vestiging verschillend.
  • een winkelmandje/tas is verplicht. Als de mandjes/tassen op zijn, dan vragen we je op 1½ meter afstand van anderen te wachten tot er weer één beschikbaar is.
  • je kunt alleen contactloos betalen.
  • blijf thuis als jij of één van je gzinsleden verkouden is of griepklachten heeft.
  • pak geen boeken uit de kast, behalve als je het boek daadwerkelijk gaat lenen.
  • volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
Nijverdal en Hellendoorn zijn beperkt open. Nijverdal op maandag - woensdag - vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur en Hellendoorn op maandag en woensdag van 13.30 tot 17.00 uur. Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten.