Gratis afgeschreven boeken

In alle kernen komt of is een plek waar mensen gratis afgeschreven boeken van ons mee mogen nemen. Deze boeken hoeven niet meer retour.

Wij doen dit omdat de vraag naar fysieke boeken toch nog groot is. Wij willen zo proberen om op een veilige manier in de behoefte te voorzien.

In Hellendoorn liggen ze bij de Albert Heijn, In Daarle bij Manenschijn en in Daarlerveen is een kastje neergezet voor de bibliotheek.

Voor vragen kan gebeld worden tijdens ons telefonisch spreekuur van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur met nr. 0548-613342

In verband met de maatregelen rondom Corona zijn onze bibliotheekvestigingen en Tourist Info gesloten tot 6 april. Alle activiteiten zijn geannuleerd. Wij hopen op uw begrip. Toch genieten van een boek? Denk aan de luisterbieb app of onze ebooks. Nijverdal is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur.