Nederland leest

Boek cadeau |

Kom naar de ZINiN Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau!

In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek.

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Duik in de geschiedenis van uw stad of streek met zoekmachine Delpher, of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt, of over een ander boek met een geschiedenisthema.

Vanwege het coronavirus mag het niet te druk zijn in de Bibliotheek. Daarom organiseren we geen bijeenkomsten of activiteiten rondom Nederland Leest. In de Bibliotheek vind je een thematafel vol boeken over historische onderwerpen.

Campagne Nederland Leest

Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van Stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema.

Onze vestigingen zijn weer geopend en hanteren de normale openingstijden! Je bent van harte welkom.