Mijn Bibliotheek

Laden...

Openingstijden Zomervakantie

De ZINiN Bibliotheek Nijverdal heeft in de vakantieperiode van 2 juli t/m 1 september aangepaste openingstijden. Wij zijn dan op dinsdag open van 11.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De overige dagen gelden onze normale openingstijden!

De ZINiN Bibliotheken Hellendoorn hanteert in de zomer normale openingstijden.

De filialen in Haarle, Daarle en Daarlerveen zijn tijdens de vakantie 2 weken gesloten van maandag 6 augustus t/m vrijdag 17 augustus.

Natuurlijk kunt u in de weken dat onze filialen gesloten zijn uw materialen inleveren en nieuwe halen in de bibliotheken in Nijverdal en Hellendoorn. Dit zijn de openingstijden.

Wij wensen iedereen een zonnige vakantie, waar u ook bent.

clock

De ZINiN Bibliotheken Hellendoorn hanteert in de zomer normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een zonnige vakantie, waar u ook bent.

clock