Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

High Tech: Heatpress (10-12 jr.)

Kom op donderdag 18 augustus van naar de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal en ga aan de slag met een heatpress. Een heatpress is een apparaat dat is ontworpen om met behulp van warmte en druk een vorm op textiel te persen. Met een heatpress kun je niet alleen textiel bedrukken, ook plastics en papier lenen zich prima om met een heatpress bedrukt te worden. Vandaag ga je aan de slag met het persen van plastic in de heatpress.

En goed om te weten, het plastic wat je gaat gebruiken is restmateriaal. Dit betekent dat het over was bij een bedrijf en anders weggegooid zou worden. Op deze manier recycle je het plastic en maak je er iets nieuws van. Dit is beter voor het milieu. Wat ga jij maken met de hittepers?

Tickets kosten voor leden en niet-leden € 2,50.