Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inloopmoment financiën, huur- en zorgtoeslag

Inloopmoment financiën, huur- en zorgtoeslag

Inloopmoment voor hulp bij uw financiën, huur- en zorgtoeslag. Je kunt hier zonder afspraak terecht met vragen over huur- en zorgtoeslag. Belastingvrijwilligers van stichting De Welle helpen je bij het beantwoorden van deze vragen.

Bij de balie van de Bibliotheek op de begane grond kan men zich melden zonder vooraf een afspraak te maken. Belastingvrijwilligers van De Welle, Schuldhulpmaatjes van Stichting BOOM, en vrijwilligers van Het Hulpfonds hebben voor dit spreekuur de handen inéén geslagen. Zij helpen u gratis met hun kennis en ervaring bij het beantwoorden van vragen over financiën, huur- en zorgtoeslag.

Voor informatie over toeslagen word gevraagd om een kopie van de aangifte inkomstenbelasting 2020 en gegevens over de eventuele huur van de woning mee te nemen. DigiD meenemen is tevens een tip. Wanneer u geen aangifte inkomstenbelasting doet, neemt u dan uw jaaropgaaf of loonstrook (bij meer dan 1 werkgever: jaaropgaven of loonstroken van elke werkgever) mee.

Voor meer informatie over dit spreekuur kan contact worden opgenomen met Stichting De Welle, 0548-638810 of per e-mail .