Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Financiën inloopspreekuur

Heb je financiële problemen, betalingsachterstanden of schulden? Kom naar de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal waar elke laatste donderdag van de maand het Financiën inloopspreekuur wordt gehouden.

Belangstellenden kunnen zich beneden bij de balie melden zonder vooraf een afspraak te maken. Schuldhulpmaatjes van Stichting BOOM en Het Hulpfonds helpen jou graag met hun kennis en ervaring bij het beantwoorden van vragen over financiën. Deze hulp is geheel gratis.
De schuldhulpmaatjes helpen al ruim tien jaar mensen die niet of nauwelijks rond kunnen komen. Dit kan komen door bijvoorbeeld het verliezen van een partner of een baan. Het hebben van schulden kan hiervan het gevolg zijn.

Voor meer informatie over dit spreekuur kan contact worden opgenomen met Stichting BOOM, 06-10710088 of per  e-mail .

Voor meer informatie over deelnemende organisaties: www.stichtingboomhellendoorn.nl  en www.stichtinghulpfondshellendoorn.nl.