Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

18 minuten man

De laatste jaren van Abraham Lincoln
18 minuten man

De 18 Minuten Man geeft op dinsdag 20 april van 20.00 tot 21.00 uur een online lezing over de Amerikaanse president Abraham Lincoln, die tijdens de Amerikaanse vier jaar durende burgeroorlog in de 19e eeuw het land regeerde. Vijf dagen na het eind van deze oorlog wordt president Abraham Lincoln vermoord door John Wilkes Booth, terwijl hij met zijn vrouw het theater bezocht.

De laatste jaren van Abraham Lincoln zijn innig verbonden met de burgeroorlog. Wat leidde tot deze oorlog en welke rol speelde Lincoln in dit conflict? En waarom doodde Booth de president? De 18 Minuten Man weet er alles over. Tijdens de lezing is het mogelijk om vragen te stellen of reacties te geven aan de 18 Minuten Man.

En hoe ga jij ermee om als iemand een andere kijk op de wereld heeft dan jij?

Om deze lezing te kunnen volgen verzoeken we je om je aan te melden via www.zinin.com of www.zininbibliotheek.nl (dit kan t/m 19 april) en het programma Zoom te installeren. Je ontvangt dan een wachtwoord en een korte handleiding over Zoom.

Helaas blijven onze deuren voorlopig gesloten. We gaan door met de afhaalbieb voor alle vestigingen. Kijk voor meer informatie en de tijden elders op onze website. Ook de online bieb is geopend voor ebooks en luisterboeken!