Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Digisterker

In deze gratis cursus Digisterker leer je stap voor stap hoe je handig en veilig informatie kunt vinden en hoe je digitaal je persoonlijke zaken bij de overheid regelt. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: hoe vraag je een DigiD aan en hoe gebruik je die? Hoe werkt de website van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst?

Welke informatie over mezelf die de overheid heeft kan ik online inzien, zoals de opbouw van je AOW of pensioen? Ook de vragen van de deelnemers worden zoveel mogelijk behandeld.

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe je persoonlijke zaken met de overheid digitaal regelt. Het bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur waarin de deelnemers in een rustig tempo geholpen worden. De lessen worden gegeven op donderdag 17 en 24 november, 1 en 8 december van 10.00-12.00 uur in de ZININ Bibliotheek in Nijverdal

Aanmelden kan telefonisch 0548-613342, via de mail:  of kom gewoon langs in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.